facebook tracking

Gustav föddes i Kalmar, växte upp i Lidköping, gick gymnasiet i Lerum, gjorde lumpen i Göteborg, pluggade på universitetet i Uppsala, och tänkte: vart ska jag ta vägen nu? Jo, då korsade han Atlanten på lyxjakter och övernattade i tempelruinen Bayon i Angkor Wat. Sen lugnade han ner sig något och nu reser han mest till Marbella med familjen. Att springa strandpromenaden San Pedro till Marbella är fantastiskt.

Han tränar löpning och yoga och kan träna allt som verkar kul för stunden. Favoritmaten är tryffelpasta med ett glas Valpolicella till.

Kollegorna på Informa är van att se honom “ösa på” men hans fru är van att se honom slappa.

Typiskt för Gustav är att han älskar att testa nytt och utmana sig själv! Han nördar gärna ner sig i olika saker under perioder. När han har lärt sig saken i fråga tröttnar han och lär sig något annat.

Gustav tycker det är underskattat att starta dagarna lite tidigare. Han rekommenderar 10 minuters Youtube-yoga, att skriva minst tre saker du är tacksam för och max tre mål med dagen.

Det bästa han vet är att stå i strapets på en spetsig slör i hård bris. (Vi vet inte vad det betyder, men om Gustav är nöjd så är vi glada.)

Boktips: “Utvandrarserien” av Vilhelm Moberg, “Höstsol” av Lars Wilderäng, "Reinventing Organizations" av Frederic Laloux, “Great at Work” av Morten Hansen, “Predictable Revenue” av Aaron Ross.

gustav@informa.se

08-470 47 87

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Informa?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@informa.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor